Polityka prywatności

W trosce o klientów naszego Hotelu oraz ich zaufanie do Hotelu Amadeus informujemy jakie dane są gromadzone o użytkownikach korzystających z serwisu www.hotelamadeus.pl oraz do jakich celów są one wykorzystywane.

1. Dane zbierane automatycznie

Podczas Państwa odwiedzin na naszej stronie internetowej, automatycznie gromadzone są dane dotyczące wizyty, np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego.

Dane zbierane są, gdy kontaktują się Państwo z naszym Hotelem za pomocą formularza kontaktowego i przekazują swoje dane osobowe: imię, nazwisko, adres email.

2. W jaki sposób wykorzystujemy przekazane dane?

W żadnym wypadku nie udostępniamy Państwa danych podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas wysłania formularza kontaktowego, są wykorzystane wyłącznie do kontaktu i odpowiedzi.

Subskrybując newsletter Hotelu Amadeus wyrażają Państwo zgodę na jego otrzymywanie. Dane pozostawione w trakcie subskrypcji wykorzystujemy w celu wysłania newslettera.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na serwisie www.hotelamadeus.pl, analizy danych demograficznych o użytkownikach lub do personalizacji zawartości stron internetowych. Informacje te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

3. W jaki sposób można aktualizować lub usunąć dane osobowe?

W każdej chwili mogą Państwo wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe korzystając z odnośnika umieszczonego w każdym z wysyłanych newsletterów lub w serwisie internetowym.

Danych zbieranych automatycznie nie można zmienić lub usunąć.

4. Wykorzystanie „plików cookies”.

Strona internetowa Hotelu Amadeus może wykorzystywać „pliki cookies”, które służą identyfikacji przeglądarki użytkownika podczas korzystania z serwisu.

5. Zmiany polityki prywatności.

Hotel Amadeus zastrzega sobie prawo możliwości zmiany niniejszej polityki prywatności.