Brak komentarzy

SYLWESTER TUŻ, TUŻ!

Sylwester już niedługo – kto jeszcze nie ma gotowych planów, musi zdecydowanie przyśpieszyć swoje poszukiwania….. lub skorzystać z naszej oferty! Zapraszamy na 2 wystrzałowe sylwestrowe przyjęcia, które odbędą się w naszym klubie nocnym i sali restauracyjnej – niezapomniane przeżycia, świetna muzyka (Phoenix Band i dj Tomek) i wyśmienite potrawy wliczone w cenę! ;)

fb_grafika_wpis

 Menu PDF do pobrania

Menu na balu sylwestrowym 250 zł./os.

Przystawka: Plastry marynowanego buraka w delikatnej sałatce z pieczonym kurczakiem

Danie główne: Polędwiczki wieprzowe wypełnione delikatnym musem drobiowo-ziołowym, podane z duetem warzyw i puree ziemniaczanym

Deser: Słodka czekoladowo-rumowa niespodzianka z pysznym kremem i rodzynkami
Kawa i herbata – bez ograniczeń

Zimna płyta:

  • Półmisek wędlin i pieczeni tradycyjnych: schab pieczony, karczek w ziołach, szynka pieczona, kindziuk, salami, prosciutto, kabanaosy podsuszane
  • Marynowany łosoś na delikatnej sałatce
  • Ciasto francuskie z nadzieniem warzywnym
  • Śledzik pod pierzynką, śledzik w oleju
  • Galaretka drobiowa i ozorki wieprzowe
  • Deska serów z orzechami i suszonymi owocami
  • Minitortilla z kurczakiem i papryczką
  • Kurczaczki w złocistej panierce z dipem ziołowym
  • Skrzydełka z kaczki w słodko-ostrej marynacie
  • Sałatka szwedzka z ogórkiem , jajkiem , szynką i serem żółtym
  • Pieczywo, masło

Kolacja 1: Gulasz cygański z grzybkami i ogórkami

Kolacja 2: Barszcz z krokietem

Napoje: Soki owocowe/woda mineralna niegazowana – bez ograniczeń

Alkohol: 0,5L wódki Sobieski /2 os.

Wino musujące do toastu noworocznego

Menu na imprezę w klubie nocnym 160 zł./os.

Danie główne: Roladka drobiowa z serem roquefort i porem, ziemniaczki puree i surówka

Deser: Ciasta z naszej cukierni – ptasie mleczko z owocami i galaretką, sernik na suchym spodzie z brzoskwiniami, szarlotka z jabłkiem i cynamonem, ciasto z makiem i marcepanem, kokosowo-orzechowa pokusa z mleczną czekoladą
Kawa i herbata – bez ograniczeń

Zimna płyta:

  • Bankietowy półmisek wędlin i pieczeni tradycyjnych
  • Śliwki z boczkiem
  • Brouschetty pomidorowe
  • Ciasto francuskie z nadzieniem warzywnym
  • Trio śledziowe – w pomidorach, w oleju, w śmietanie
  • Galaretka drobiowa i ozorki wieprzowe
  • Deska serów różnych
  • Minitortilla z kurczakiem i papryczką
  • Nugetsy z dipem ziołowym
  • Skrzydełka z kaczki w słodko-ostrej panierce
  • Sałatka szwedzka
  • Pieczywo i masło

Kolacja: Gulasz cygański z grzybkami i ogórkami

Napoje: Soki owocowe/woda mineralna niegazowana – bez ograniczeń

Alkohol: 0,5L wódki Sobieski /2 os.

Wino musujące do toastu noworocznego