SYLWESTER TUŻ, TUŻ!
Sylwester już niedługo – kto jeszcze nie ma gotowych planów, musi zdecydowanie przyśpieszyć swoje poszukiwania….. lub skorzystać z naszej oferty! Zapraszamy na 2 wystrzałowe sylwestrowe przyjęcia, które odbędą się w naszym klubie nocnym i sali restauracyjnej – niezapomniane przeżycia, świetna muzyka (Phoenix Band i dj Tomek) i wyśmienite potrawy wliczone w cenę!
Menu na balu sylwestrowym 250 zł./os.
Przystawka: Plastry marynowanego buraka w delikatnej sałatce z pieczonym kurczakiem
Danie główne: Polędwiczki wieprzowe wypełnione delikatnym musem drobiowo-ziołowym, podane z duetem warzyw i puree ziemniaczanym
Deser: Słodka czekoladowo-rumowa niespodzianka z pysznym kremem i rodzynkami
Kawa i herbata – bez ograniczeń
Zimna płyta:
- Półmisek wędlin i pieczeni tradycyjnych: schab pieczony, karczek w ziołach, szynka pieczona, kindziuk, salami, prosciutto, kabanaosy podsuszane
- Marynowany łosoś na delikatnej sałatce
- Ciasto francuskie z nadzieniem warzywnym
- Śledzik pod pierzynką, śledzik w oleju
- Galaretka drobiowa i ozorki wieprzowe
- Deska serów z orzechami i suszonymi owocami
- Minitortilla z kurczakiem i papryczką
- Kurczaczki w złocistej panierce z dipem ziołowym
- Skrzydełka z kaczki w słodko-ostrej marynacie
- Sałatka szwedzka z ogórkiem , jajkiem , szynką i serem żółtym
- Pieczywo, masło
Kolacja 1: Gulasz cygański z grzybkami i ogórkami
Kolacja 2: Barszcz z krokietem
Napoje: Soki owocowe/woda mineralna niegazowana – bez ograniczeń
Alkohol: 0,5L wódki Sobieski /2 os.
Wino musujące do toastu noworocznego
Menu na imprezę w klubie nocnym 160 zł./os.
Danie główne: Roladka drobiowa z serem roquefort i porem, ziemniaczki puree i surówka
Deser: Ciasta z naszej cukierni – ptasie mleczko z owocami i galaretką, sernik na suchym spodzie z brzoskwiniami, szarlotka z jabłkiem i cynamonem, ciasto z makiem i marcepanem, kokosowo-orzechowa pokusa z mleczną czekoladą
Kawa i herbata – bez ograniczeń
Zimna płyta:
- Bankietowy półmisek wędlin i pieczeni tradycyjnych
- Śliwki z boczkiem
- Brouschetty pomidorowe
- Ciasto francuskie z nadzieniem warzywnym
- Trio śledziowe – w pomidorach, w oleju, w śmietanie
- Galaretka drobiowa i ozorki wieprzowe
- Deska serów różnych
- Minitortilla z kurczakiem i papryczką
- Nugetsy z dipem ziołowym
- Skrzydełka z kaczki w słodko-ostrej panierce
- Sałatka szwedzka
- Pieczywo i masło
Kolacja: Gulasz cygański z grzybkami i ogórkami
Napoje: Soki owocowe/woda mineralna niegazowana – bez ograniczeń
Alkohol: 0,5L wódki Sobieski /2 os.
Wino musujące do toastu noworocznego
Brak komentarzy